3D & DESIGN

VISUALISERA MERA

Att arbeta med 3D är ett fantastiskt sätt att snabbt få en överblick, utforska rörelser, fotografera produkter och visa upp prototyper. Man kan använda 3D till bland annat film, spel och produktutveckling. Vissa arbetar med 3D-program för att hjälpa kunder se hur en rum kan designas, andra för att visualisera hur en industrirobot rör sig i sitt dagliga arbete. Hos kan du som företag få hjälp med allt ifrån tekniska animationer till små och stora projekt för visualisering samt design av produkter och förpackningar.

DESIGN AV PRODUKTBOXAR / GRAFISK PAKETERING

Förstärk kundresan med en väldesignad produktbox. Intrycket avgör mycket när det handlar om produktboxar. Förpackningar medför ett professionellt och omvårdat uttryck till din produkt och utgör en enormt stor del av marknadsföringen för de produkter som är menade att säljas i butik såväl som online. Vi hjälper till att utforma det mesta ifrån idéskisser, design, layout för tryck som framhäver varumärket och viktiga detaljer.

Vi designar produktboxar och paketutseenden för digitala kanaler, konstruerar koncept och formger underlag för fysiska produktboxar samt bearbetar layout, text och tryck-design.

*Vi producerar inga fysiska boxar, endast underlag för dessa.

TRYCK-DESIGN

& LAYOUT

Du får hjälp med grafisk layout och vi designar det grafiska uttrycket på era lådor och förpackningar så att de kommunicerar väl och passar era ändamål.

DESIGN AV FÖRPACKNING

Vi analyserar er produkt och arbetar fram förslag för hur den kan paketeras med hänsyn till produkt, övriga tillbehör och kundens kommande upplevelse.

PAKETERING

AV TJÄNST

Vi tar din tjänst och ger den en visuell förpackning att presentera den med på din hemsida och i exempelvis reklamkampanjer.

Besök vår logotyptjänst för inspiration.

3D-DESIGN & ANIMATION

Vi animerar tekniska 3D-modeller, modellerar produktutseenden, framställer 3D-modeller för utskrifter och skapar enklare ritningar. Vi är erfarna av Autodesk-serien och använder Inventor-programmet riktt mot CNC och 3D-printing samt 3D Studio och Maya för modellering och animationer.

OBS! Då vi är en designstudio avråder vi att man bokar tekniskt svåra uppdrag med fokus på framställning av komponenter utifrån industriella standarder. Vi är i främst av allt skickliga på att arbeta fram visuella uttryck.

ANIMATION

FÖR 3D

Hos oss kan du få hjälp med att ta fram tekniska animationer av mekaniska rörelser, monteringar, playblast och överblicka med olika kameravyer.

VISUELL

DESIGN

Vi arbetar fram den visuella utformningen på produkter utifrån givna kriterier och med kreativa lösningar.

TEKNISK

3D

Med Inventor kan vi arbeta fram tekniska komponenter och ritningar. Vi designar även måttangivna modeller för 3D-printing.

SOCIALA MEDIER

Facebook

Instagram

LinkedIn

Vi utför gärna studiebesök!
Hör av er med inbjudningar och event

Skövde, Sverige

Skaraborg, Örebro

Västra Götalands Län, Dalarnas Län, Närke, Sverige

073 871 26 02