Kommunikation är viktigt, men många gör trots det mängder av misstag, ja till och med vi som brinner för bra kommunikation.

 

En mening kan läsas på lika många sätt som det finns känslor och åsikter, samtidigt som en bild kan säga 999 andra ord än de man hade tänkt sig.

FÖRELÄSARE

MODERATOR

Kevin, grundaren bakom Sagoretorik Sverige, går att boka som moderator, konferencier och föreläsare. Vill du höra honom prata håller vi på med ett projekt under våren 2020 som ska leda till ett webbradioprogram (podcast) i samarbete med bland annat Drivhuset Skaraborg.

 

Utöver högre akademisk bakgrund i spelutveckling och informationsteknologi är han väldigt intresserad av retorik, komik och musikaliska scenframträdanden.

"Att prata och inspirera är bland det roligaste som finns, i synnerhet när man får i uppdrag att vägleda ett event"

Kevins föreläsningar är lättsamma och informerande kring kommunikation som går snett, livet och vardagen och allt satt i kontrast till hur ett aktivt och nyfiket barnasinne driver dig framåt.

Kort om mig: Jag älskar att överanalysera saker omkring mig, men inte alltid på det smidigaste sättet. Med ett nyfiket sinne drivs jag av att utforska och lära mig nytt. Livet blir roligare då!

 

Det handlar inte bara om att hitta de effektivaste lösningarna, det brukar gå av bara farten, utan att ibland låta sig lockas av den där konstiga idén som absolut inte kommer vara varken smidig eller effektiv. Det är dessa idéer som blir till äventyren man minns och tar med sig i livet.

 

Vem funderar egentligen över saker och ting som man kan lära sig nytt ifrån, när allt bara går som det ska?

SOCIALA MEDIER

Facebook

Instagram

LinkedIn

Vi utför gärna studiebesök!
Hör av er med inbjudningar och event

Skövde, Sverige

Skaraborg, Örebro

Västra Götalands Län, Dalarnas Län, Närke, Sverige

073 871 26 02