DESIGN & FORMGIVNING

Varje dag publiceras och distribueras flera tusentals rader text, bilder, animationer, trycksaker, loggor, verksamhetsdokument, brev, broschyrer, affischer och visitkort, för att nämna några. Hur sticker man då ut i mängden av allt som händer?

För att du ska känna dig trygg har vi samlat ihop många olika tjänster som tillsammans gör dig både tydligare och säkrare när du kommunicerar. Se vårt utbud som en karta över möjligheter där du kan komponera projektlösningar efter just dina behov, på samma sätt som du kan välja och vraka bland våra specifika tjänster för dina ändamål.

Med glimten i ögat och kreativa sinnen tar vi oss an utmaningar och sprider glädje på vägen.

Skräddarsydd logotyp för ditt varumärke / företag.

Smidig och tydlig grafisk profil som alla i företaget kan jobba utifrån.

Design och underlag så ni får mer tid och resurser över till annat.

Vektorgrafik och ikoner som hjälper till att kommunicera med era kunder.

 

Illustrationer, m.m.

 

Vi är flexibla och söker du något utöver det vanliga är vi alltid öppna för special-utformade uppdrag utifrån era önskemål.

LOGOTYPER

Vi designar handgjorda logotyper som formges helt utifrån kundens behov och intressen. Utöver en tydlig varumärkesidentitet ger logotyper ett ansikte på både produkter, tjänster och företag.

 

Vi erbjuder en rad olika lösningar för att ni ska få en skräddarsydd igenkänningsfaktor på marknaden.

Hos oss får du hjälp med att ta fram en unik logotyp till era varumärken, företag, firmor och föreningar.

GRAFISK PROFIL

Kommunicera tydligt och enhetligt med hjälp av en grafisk profil. Den sätter form på tillvaron och hjälper till att öka sammanhållningen i er kommunikation.

 

Vi inleder alla projekt med grafiska profiler i en ordentlig varumärkesanalys tillsammans med kunden. Därefter utvecklar vi en tydlig och lättföljd grafisk profil från grunden där du har frihet att välja vad som är viktigt för just dig samtidigt som vi ger förslag på utformning genom vår expertis. Du får tips och stöd i kreativa beslut och vi ger tydlig vägledning för hur du jobbar med den färdiga grafiska profilen.

ILLUSTRATION & VEKTORGRAFIK

Säg mer med ikoner och illustrationer. Använd er exempelvis av vektorgrafik som kan skalas oändligt stor/liten till trycket på era banderoller. Behöver företaget en maskot? Vi formger det mesta!

Vi illustrerar även för tryck och böcker. Sagoretoriks ägare, Kevin, utför handritade illustrationer. Kontakta oss redan idag och förbeställ ett kostnadsfritt smakprov för att se om stil och utseende är något som kan passa för just dina behov. Projektoffert är också ett alternativ.

DESIGN, FÖRPACKNING & 3D

FÖRPACKNINGSDESIGN: Förpacka dina produkter och tjänster i snygga och anpassade format. Vi designar allt ifrån layout och tryckdesign till förpackningens utformning och innehåll. Vi paketerar dina tjänster i inbjudande utseenden och hjälper till att formge produktförpackningar till varor.

3D: Vi utformar modeller för reklam, 3D-printing, och andra ändamål. Även ritningar, måttanpassade modeller för CNC och olika former av tekniska, mekaniska och berättande animationer.

ANIMATION & RÖRLIGA BILDER

Vi animerar det mesta ifrån 2D till 3D. Bland annat ikoner, rörliga presentationsbilder, overlay's till streams, produktvyer, mekaniska rörelser, tekniska animationer och andra former av rörliga medier.

Fördelarna med animation är att de drar till sig uppmärksamhet och ofta kan förklara mycket mer än stillbilder.

Hos oss får du hjälp med att sätta rörelse på dina idéer, produkter och kommunicerande material på hemsidan, till nästa power point, reklamkampanjen eller varför inte i personalchatten.

SOCIALA MEDIER

Facebook

Instagram

LinkedIn

Vi utför gärna studiebesök!
Hör av er med inbjudningar och event

Skövde, Sverige

Skaraborg, Örebro

Västra Götalands Län, Dalarnas Län, Närke, Sverige

073 871 26 02