INTERAKTIV DESIGN

BJUD IN KUNDEN TILL ATT UTFORSKA

Interaktiv design är design som genom att vara interaktiv låter en kund eller besökare utforska under självstyrning. En hemsida är interaktiv design, lika så spel och simulationer.

För att kunna klassas som interaktivt krävs det att en användare har möjligheten att direkt påverka händelseförloppet i ett sammanhang. Detta kan vara något så konkret som att klicka vidare med framåt-/bakåtknappar i ett bildspel eller så allmänt som att idag kunna interagera med en touch display.

Vi utvecklar virtuella interaktioner mot PC, Windows Tablets och Android där visuell framhävning, berättande och information står i centrum. Dessa .exe-filer är lika smidiga att ha med på såväl mässor som på en display i en lobby. Vi anpassar interaktionsvägar och kontroll-input utifrån kundens ändamål.

INTERAKTIV DISPLAY (C#)

Presentera en produkt i en interaktiv miljö. Erbjud en 360-graders vy av produkten, möjligheten att titta närmare på olika detaljer och få upp informationsbubblor tillsammans med exempelvis röstuppläsning.

Detta var bara ett inledande exempel på vad vi kan framställa. Och för att ge dig en idé på vad som går att sätta samman har vi nedanför samlat ihop en del exempel som du kan utgå ifrån när ni beställer.

*Interaktiva displayer består av många olika komponenter. Allt ifrån programmering till ljud och grafiska element.

Boka därför era projekt i god tid.

EXEMPEL

INNEHÅLL:

- Bilder

- 3D-modeller

- Animationer

- Reklambanners

- Logotyp

- Länkar till webbplatser

- Ljud & Musik

EXEMPEL

INPUT:

 

- Mus & Tangentbord

- Touch-skärm

- X-box kontroller

- VR-glasögon

- Pekdon

- Mikrofonaktivering

EXEMPEL

FUNKTIONER:

- Animationer (på/av)

- VFX (visuella effekter)

- Spela upp ljud

- Inställningsmenyer

- Styrbara ljuskällor

- Fristyrd 360-graders vy

- Positionslåst kamera

- Linseffekter

- Popup fönster

- Fönster med infotext

- Steg-för-steg event

- Pusselmekanik

INTERAKTIV DISPLAY (Power Point)

Man ska inte underskatta Power Point och dess funktioner att bygga både färdiga bildspel som du inte behöver öppna i programmet. Detta gör Power Point till ett kraftfullt verktyg att ha när du vill visa bildinformation i en lobby, till ett event eller när ni är ute och träffar kunder i olika sammanhang.

Låt världen se mer, röra vid och utforska er, era idéer, era produkter och era budskap. En interaktiv display ger fler möjligheter, mer frihet och en professionell känsla. Under tiden kunden utforskar kan du fördjupa dem, låta dem välja vägen för berättelsen, visa vad de tycker är viktigt samtidigt som ni får både analog kunddata och möjligheten att lära känna kunden ännu bättre.

Interaktiv visualisering är på det viset inte bara ett effektivt kommunikationsmedel, det är också en bro mellan introverta och extroverta, mellan proffs och nybörjare, mellan dig och kunden.

VAD ÄR EN INTERAKTIV DISPLAY?

Föreställ dig att du går förbi en stor skärm på en mässa, det kanske föreställer ett rum med modern inredning, en bil som är under utveckling, harven till en traktor... ja vad det nu än kan vara som fångar din uppmärksamhet.

Det du ser kanske är animerat, kanske du hör ljud ifrån skärmen och du blir nyfiken nog att gå fram och titta närmare.

Nu möts du av fler insikter. På skärmen finns knappar och ikoner, pratbubblor och informationstexter, fast inte huller om buller.

Du trycker på en knapp och vips, vyn förflyttar sig framför objektet som du har på skärmen. Du trycker på en annan knapp som precis dök upp på skärmen och vips, vyn zoomar in på en detalj samtidigt som en pratbubbla dyker upp. Där finns en högtalar-ikon och eftersom du är en digital native förstår du att det betyder att du kan få texten uppläst. Du trycker på knappen.

Tio minuter senare står du och pratar med utställarna intill skärmen samtidigt som en ny nyfiken besökare börjat utforska.

CykeldisplayResurs 26.png

MÖJLIGHETERNA I FOKUS

Simulationer och spel har som fördel att berättandet inte, likt i en video-sekvens, behöver följa i en kronologisk ordning. Genom att bryta upp en berättelse i flera delar kan man själv välja vad som är intressant och fokusera mer på dessa detaljer.

Det finns inte någon egentlig brytpunkt för hur stort ett sådant här projekt kan bli mer än begränsningarna som finns i någon hårdvara.

Vi har därför valt att rikta vår expertis mot Windows och genomför vissa projekt och proof-of-concept's mot Android.

SOCIALA MEDIER

Facebook

Instagram

LinkedIn

Vi utför gärna studiebesök!
Hör av er med inbjudningar och event

Skövde, Sverige

Skaraborg, Örebro

Västra Götalands Län, Dalarnas Län, Närke, Sverige

073 871 26 02