LOGOTYPER & VARUMÄRKEN

Hos Sagoretorik bygger vi inte era logotyper utifrån några mallar, varumärken ska vara unika. Varje logotyp är handgjord från grunden och skräddarsys baserat på kundens behov och intressen. Vi har som tumregel att en logotyp ska vara uppbyggd så att den är lätt att handskas med vare sig man är småföretagare eller ett stort aktiebolag.

Logotyp till hemsidan, eller logotyp till företaget - Vi fixar det!

Vad kostar en logotyp? undrar du. Hos oss får du alltid svar på dina frågor och vi vågar sticka ut med kostnadseffektiva tjänster. Paketera logotypen med en grafisk profil för att nå ett lägre totalpris samtidigt som ni rustar upp er kommunikation.

Du får hjälp med logotyp, vare sig det rör sig om logotyper med dolda budskap eller kanske logotyper med slogan. Vi kombinerar din varumärkesikon med typsnitt till logotypen, helt handgjorda eller utifrån en utpekad stilguide. Du får din logotyp för nedladdning, logotyp för tryck och vi garanterar att du får filformat med din logotyp utan bakgrund.

Är det läge att skaffa en logotyp med ikon? Hör av dig så hjälper vi dig med din logotyp.

GE DIN GAMLA LOGGA ETT MODERNT DIGITALT UPPLYFT

Eller varför inte få din färdigskissade logga gjord i vektorgrafik?

När man gör om en logotyp till det som kallas för vektorgrafik kan du skala den oändligt stor utan att det blir pixligt och ser suddigt ut! Det är perfekt om du tänkt ha den tryckt på arbetskläder och reklam.

Vi bygger upp din gamla logotyp helt från grunden och om du har upphovsrättigheter för den kan vi även hjälpa till att passa om innehåll i den under samma process.

SNABBT OCH LÄTT

Vi är snabba med att fixa till gamla logotyper, hör av dig och få det gjort redan idag.

VAD GÄLLER FÖR OLIKA RÄTTIGHETER?

 

Ekonomiska rättigheter innebär att du får ha logotypen/ikonen/verket på produkter som du säljer med förtjänst. Dessa kan endast erhållas genom skriftliga avtal med upphovsmakaren.

Upphovsrättighet innebär att du erhåller kreativa rättigheter och därför kan påverka logotypens utseende, byta färger, ändra formen och anpassa den för specifika ändamål. Oftast finns ett avtal med upphovsmakaren om vad man får/inte får göra med motivet när detta väl är inköpt.

Vi föreslår vanligen att man låter upphovsmakaren göra sådana justeringar mot kompensation.

VARUMÄRKESDESIGN

 

En logotyp är ett ansikte utåt, ett kännetecken och något som drar åt sig uppmärksamhet.

Vi anser att ett bra underlag för en logotyp består lika mycket av varumärkesanalys och engagemang för kunden som det handlar om att låta en idé växa fram under dessa omständigheter.

Hos oss kan du välja att få en välanpassad och rykande färsk logotyp i handen redan inom 24 timmar eller att känna dig fram tillsammans med oss tills vi hittar rätt.

LOGOTYP FÖR HOBBY / FÖRENINGSVERKSAMHET

Vi alltid ett lågt pris på logotyper till hobbyverksamheter och föreningar, för vi tror på er och vill stötta er samt bidra till den fantastiska gemenskapen!

 

Det ska därför inte vara dyrt att få en specialutformad ikon för dina alster, eller för en gemensamhetsikon till ert lag i e-sport, ortens fritidsgrupper, klubbar, eller andra former av föreningsliv, hör av er med frågor till oss på info@sagoretorik.se eller kika direkt på vad vi kan göra för just er!

 

HOBBY / FÖRENING

Är ni en nystartad förening eller driver du som privatperson en liten hobbyverksamhet och söker en logotyp eller varumärkesikon? Då är vårt standardpaket för just dig!

 

Följande filformat ingår alltid:

.png - för bilder online & dokument

.pdf - för utskrifter och tryck

IDROTTSLAG

 

Inom sport är ikonen en viktig symbol för gemenskap och för er igenkänningsfaktor. En snygg logotyp kan boosta lagandan och moralen i laget. Vi skräddarsyr er ikon från grunden.

Följande filformat ingår alltid:

.png - för bilder online & dokument

.pdf - för utskrifter och tryck

TEXT / IKON

980 kr

exkl moms

IKON

1200 kr

exkl moms

TEXT + IKON

1300 kr

exkl moms

IKON

2500 kr

exkl moms

MASKOT

5000 kr

exkl moms

LOGOTYP FÖR FIRMA / SMÅFÖRETAG

Ni vill ha en unik och tydlig logotyp till verksamheten, och i startgroparna har man ofta en ganska så begränsad budget. Alla företagare har varit där.

För oss är det viktigt att ni kan få samma kvalitet som de stora företagen, fast till ett rimligt pris och utan att man blandar in massa rättigheter och långa avtal.

Vi gör det enkelt för er att skaffa en logotyp. Hör av er med frågor till oss på info@sagoretorik.se eller välj direkt bland alternativen här nedanför.

Dags att skaffa en riktigt prisvärd ikon för dina idéer.

 

TEXT + IKON:

3400 kr

exkl. moms

FIRMA: STANDARD

... är det perfekta startpaketet för dig med som är ute efter en kvalitativ, skräddarsydd logotyp omgående.

I standard-paketet ingår följande filformat:

.png .svg & .pdf

TEXT + IKON:

4200 kr

exkl. moms

FIRMA: PREMIUM

 

... är paketet för dig som söker återkommande kontakt och vill ha god tid att komma med synpunkter vid utformningen av er skräddarsydda logotyp.

I premium-paketet ingår följande filformat:

 

.png .svg & .pdf

TEXT

2000 kr

exkl moms

IKON

1200 kr

exkl moms

IKON

2600 kr

exkl moms

TEXT

2500 kr

exkl moms

IKON

3200 kr

exkl moms

SOCIALA MEDIER

Facebook

Instagram

LinkedIn

Vi utför gärna studiebesök!
Hör av er med inbjudningar och event

Skövde, Sverige

Skaraborg, Örebro

Västra Götalands Län, Dalarnas Län, Närke, Sverige

073 871 26 02